Find den rigtige belysning til dit TV

 Der er ikke noget mere irriterende, end når lamperne i stuen kan ses i fladskærmen, og gør det svært at se billedet og følge med i filmen. Enten kan du flytte dig selv eller fjernsynet, men den mest langvarige og bedste løsning er nu nok at vælge den rigtige belysning eller det rigtige TV. Her får du et par tips til, hvordan du får den bedste B&O TV-oplevelse.

BeoVision fra Bang & Olufsen

Hos Bang & Olufsen Frederikshavn går de op i billedkvalitet og den bedst muligt film- og tv-oplevelse, og den skal ikke ødelægges af den forkerte belysning. Laust Nielsen, indehaver af Bang & Olufsen Frederikshavn, fortæller om de forskellige BeoVision modeller, der har antirefleksskærm. ”Den helt nye BeoVision Avant er eksempelvis ét af de Bang & Olufsen fladskærme, som har en antirefleksskærm. Det vil sige, det yderste glas på skærmen har fået en særlig behandling, hvilket reducerer refleksioner fra eksempelvis lamperne i stuen med hele 98 %”.

Placering af dit TV

Når du opstiller dit TV i din stue kan det også være en god idé at tænke over placeringen af både TV og lyd i forhold til sofa, vinduer, lamper med mere. Hvis det er muligt, så er det bedst ikke at have direkte lys ind på din fladskærm. Hos Bang & Olufsen har de kompetente montører og specialister, der gerne hjælper dig med at finde den mest optimale opsætning i din stue i forhold til lyset.

Skru ned for lyset og op for kvaliteten

Når du eksempelvis købet et flot B&O TV, så er det rarest også at få det bedst mulige TV-oplevelse. Et andet tip til at forbedre den samlede oplevelse er at sætte en dæmper på din belysning i stuen, således du får den helt rigtige biograf-oplevelse. Midt på dagen eller hen af eftermiddagen hjælper det dog ikke meget, hvis solen står lige ind af vinduet. Her kommer antirefleksskærmen fra Bang & Olufsen virkelig til sin ret. Laust Nielsen fra Bang & Olufsen Frederikshavn påpeger også den elegante løsning med en motoriseret gulvstand til flere af BeoVision fladskærme. Til BeoVision 11 fås en stand eksempelvis, som kan fjernstyres til at bevæge sig til den ene og anden side. På den måde kan du også nemt dreje din B&O fladskærm lidt til siden, for at få den optimale betragtningsvinkel alt efter hvor du sidder i forhold til fjernsynet.