Godt hjulpet på vej

Jeg har netop været ude i mit første job som belysningskonsulent. Det betyder dog at jeg fra nu af får sværere og sværere ved at blogge om lamper og trends. Jeg har dog allieret mig med nogle kompetente venner med samme passion – og forventer en endnu mere aktiv blogging fremover. Er der en derude? Som drømmer om at deltage i en god debat om stil og belysning  – så tag endelig fat i mig. Jobbet er ulønnet, da min blog ikke har et kommercielt formål – blot et autentisk ønske om at hjælpe folk med spørgsmål og råd vedr. lamper.

Idag har jeg været på besøg hos Frisør Rikke K. i Hasselager (tæt på Hørning ved Aarhus). Rikke K. har en forholdsvis nyåbnet salon og søgte nye lyse lokaler. Vi valgte naturligvis en række spots til loftet – vigtigt i forhold til den rigtige arbejdsbelysning. Kombineret med dette valgte vi loftpendler fra Fabbian. Jeg mener selv det er faldt meget heldigt ud – specielt i forhold til mål sammenholdt med budget.