Oplev en ny verden med Philips Hue

Teknologien har gjort det nemt og bekvemmeligt at styre lyset i hjemmet helt uden at skulle op til kontakten og helt uden at skulle bruge andet end din telefon. Med Philips Hue startpakke får du et kit, hvor alt det essentielle følger med, så du kan starte dit nye wireless lysunivers.  Med pakken får du Philips Hue pære og bridge, og du kan efterfølgende selv indkøbe flere Philips Hue pære, spots og lamper.

 

Hvordan virker det trådløse lys?

Philips Hue startpakke, lamper og pærer fungerer trådløst ved at køre på det internet, som du har derhjemme. Der følger en bridge med i din startpakke, som du skal tilkoble med kabel til din router. Herefter installerer du appen på din telefon, som du bruger til at styre lyset med. For at komme i gang, skal du først og fremmest brugt en Philips Hue startpakke, men hvilken startpakke du vælger, er op til dig.

Når du har installeret din Philips Hue startpakke

Når din startpakke er installeret, skal du installere appen på din telefon. Det er altså kun herfra du kan styre dine nye Philips Hue pære og lamper. Inde i appen finder du en oversigt over alle de lamper og pærer, som du har installeret i huset. Du kan navngive og gruppere lamperne som du vil, så du for eksempel har alle lamper i gangen under én gruppe og kan slukke dem alle samtidig. Er du ikke glad for at bruge din telefon til din nye lysinstallation, kan du købe en Tab, der virker som en trådløs kontakt, som du kan have med rundt, eller sætte op på væggen.

 

Oplev det nye lys og leg med farver og udtryk

Med din nye startpakke, har du ikke blot mulighed for at få et trådløst lys, men du har også mulighed for at lege med forskellige farver og give dit hjem det udtryk, som du ønsker det skal have. Dette bliver også styret med appen på din telefon. Alle lys er installeret på den måde, at hvis de afbrydes på stikkontakten, og derefter tændes igen, bliver de tændt på fyld styrke, med en normal, hvid farve. Du kan derfor på denne måde nulstille alle farver og styrker.

 

Det du måske ikke vidste om Philips Hue startpakke

Det er ikke kun dig selv, som manuelt kan styre hvilke farver og styrke dine lamper skal have. Du kan nemlig i appen lave nogle indstillinger til forskellige tidspunker på dagen. Du kan for eksempel sætte lampen i dit soveværelse til at tænde med et dæmpet, orange skær, når du skal op om morgenen og vågne op til en solopgang, eller når du er langt nok væk fra huset, slukkes alle lys automatisk, eller omvendt. Når du modtager en mail fra din kæreste, kan du få lyset til at blinke rødt og når solen går ned, tænder lyset i stuen. Det og mange andre funktioner finder du i din nye Philips hue startpakke og app, det er kun om at udforske de mange muligheder.

 

Vi samarbejder med LampeExperten.dk hvor du kan finde alt udstyr til Philips Hue.