Velkommen til Viper – Le Klints nyeste familiemedlem!

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Le Klint er en virksomhed med traditioner. Alligevel er de ikke bange for at forny sig og skabe anderledes og moderne designer lamper. Det er den nye lampeserie, VIPER, et rigtig godt eksempel på. Lampen repræsenterer Le Klints evne til at være nytænkende og modeskabende, selvom det er et firma, der har en tradition, som går næsten 70 år tilbage.

Le Klint – en vaskeægte succeshistorie

Le Klints historie begynder helt tilbage i starten af 1900-tallet, hvor den første håndfoldede plisserede skærm blev til virkelighed. Disse skærme er sidenhen blevet Le Klints varemærke og kendetegn og har med tiden skaffet dem store priser og enorm anerkendelse. De har længe været kendt for deres klassiske, elegante og tidløse designs, som mange berømte designere har lavet deres udgave af. Med lamper som 320 Snowdrop, Dråben og Frugtlygten har Le Klint været med til at sætte Danmark på verdenskortet – og det ser ud til, at succesen ingen ende vil tage…

Hjerteligt velkommen Viper!

Viper er Le Klints allernyeste skud på stammen, og nøj hvor de blomstrer! Viper er en helt ny lampe serie af fleksible designlamper i flotte farver af filt og læder. Det er en elegant kombination af naturlige materialer og den nyeste LED-teknologi, der med denne lampeserie er blevet skabt. Lamperne har mange funktioner, og du kan forme den præcis efter din smag. Den kan både bruges som bord-, gulv- og væglampe. LED-teknologien gør, at lampen er energisparende og har en lang levetid. Der er ingen tvivl om, at Le Klint har skabt en stilfuld og opsigtsvækkende lampeserie. Jeg er sikker på, at den vil opnå stor popularitet ikke kun i Danmark, men også i udlandet, netop fordi brugen af materialer, lys og konstruktion er så unik og nyskabende – og så er der stadig ikke gået på kompromis med Le Klints lange tradition for godt håndværk og høj kvalitet.

Designeren bag: Philip Bro Ludvigsen

Det er designeren Philip Bro Ludvigsen, der står bag den eksklusive og stilfulde Viper serie. Han har tidligere i samarbejde med Le Klint vist, at han tør være på forkant med moden og tænke anderledes med sin UnderCover serie, der hurtigt vandt stor popularitet. Til Jer, der endnu ikke har haft fornøjelsen af at stifte bekendtskab med UnderCover serien, så er
det en lang række enkle lamper i akryl eller glas, som kan designes med at hav af forskellige folier/skærme. Man kan derfor selv sammensætte sin lampe med op til fire forskellige inderskærme ad gangen, hvilket giver stor fleksibilitet, ligesom dette også kendetegner den nye Viper serie, som jeg byder hjertelig velkommen til det danske designerlampemarked.

Jeg har fået hjælp til denne review af www.lampeexperten.dk. Andre lampeexperter som har idéer til nye indlæg så smid en kommentar eller mail.